Δήμοι - ΠεριφέρειεςΘέμα

Δήμος Θεσσαλονίκη: Ασφαλτόστρωση στην Τσιμισκή 3-4 Αυγούστου

Σε ακόμη μία ασφαλτόστρωση προχωρά ο Δήμος Θεσσαλονίκης, αυτήν τη φορά στην Τσιμισκή, το διήμερο 3-4 Αυγούστου, στο κομμάτι από τη ΧΑΝΘ έως την Εθνικής Αμύνης.

Προκειμένου να υπάρχει η μικρότερη δυνατή κυκλοφοριακή συμφόρηση την ώρα λειτουργίας της αγοράς, οι εργασίες θα διεξαχθούν νυχτερινές ώρες.

Η σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε ο Δήμος Θεσσαλονίκης αναφέρει τα εκής:

«Η Διεύθυνση Βιώσιμης Κινητικότητας του Δήμου Θεσσαλονίκης πρόκειται να προβεί σε εργασίες ασφαλτόστρωσης τις προσεχείς εργάσιμες ημέρες στην οδό Τσιμισκή στην Α΄ Δημοτική Κοινότητα και συγκεκριμένα:

1. Πέμπτη 3 Αυγούστου 2023: Τσιμισκή (από την Πλατεία ΧΑΝΘ έως την οδό Εθνικής Αμύνης), δύο λωρίδες κυκλοφορίας (δεξιές κατά την κίνηση) από την άρτια αρίθμηση).

2. Παρασκευή 4 Αυγούστου 2023: Τσιμισκή (από την Πλατεία ΧΑΝΘ έως την οδό Εθνικής Αμύνης), δύο λωρίδες κυκλοφορίας (αριστερές κατά την κίνηση) από την περιττή αρίθμηση).

Κατά τη διάρκεια των εργασιών θα υπάρξει αποκλεισμός των δύο λωρίδων κυκλοφορίας. Η κίνηση των οχημάτων θα διεξάγεται από τις υπόλοιπες δύο λωρίδες με την ανάλογη σήμανση και οι εργασίες θα εκτελεστούν κατά τις νυχτερινές ώρες (από τις 20:00 μέχρι τις 06:00)».

Δείτε ακόμη:
Δ. Θεσσαλονίκης: Σε κυκλοφορία το διανοιγμένο τμήμα της Αγίου Δημητρίου

Google News icon Ακολουθήστε το DELTA PRESS στο Google News και ενημερωθείτε για όλα όσα συμβαίνουν στη Δυτική πλευρά της Θεσσαλονίκης.