ΘέμαΤοπικά

Δήμος Δέλτα: Με λαμπρότητα εορτάστηκε η 25η Μαρτίου σε όλες τις κοινότητες (pics)

Με μεγαλοπρέπεια  και λαμπρότητα τιμήθηκε η Επέτειος της Εθνικής Παλιγγενεσίας, της 25ης Μαρτίου 1821 και ο Ευαγγελισμός της Θεοτόκου σε όλες τις κοινότητες στο Δήμο Δέλτα.

Έγιναν παρελάσεις στις κοινότητες και καταθέσεις στεφάνων στα μνημεία των Ηρώων.

Ο δήμαρχος Δέλτα παρακολούθησε τη δοξολογία στον Ι.Ν Αγίου Παντελεήμωνος στη Νέα Μαγνήσια και την παρέλαση μαθητών και συλλόγων με τους Αντιδημάρχους Χρύσα Γεωργιάδου, Γιώργο Κυριακίδη και Γιώργο Γλώσση, τον εντεταλμένο σύμβουλο Παιδείας Αντώνη Αντωνιάδη, τον πρόεδρο του ΚΠΟΔΔ Αλέξανδρο Διαμαντόπουλο, τους προέδρους των τοπικών συμβούλων Μαγνησίας Θεόδωρου Καράνταλη, Διαβατών Πωλίνα Τσύντου και των τοπικών συμβούλων Δήμητρα Ταυλαρίδου και Κατερίνα Σπυρίδου.

Νωρίτερα ο Δήμαρχος Γιάννης Ιωαννίδης κατέθεσε στεφάνι στο μνημείο των πεσόντων Ηρώων στην πλατεία της Ν. Μαγνησίας.

Ακολούθησε η κατάθεση στεφάνων από τον εκπρόσωπο του ΑΤ Σίνδου, τον πρόεδρο της κοινότητας, Θοδωρή Καράνταλη, τον εντεταλμένο σύμβουλο Παιδείας Α. Αντωνιάδη, τους μαθητές και τους εκπροσώπων συλλόγων. 

Ο Δήμαρχος Γιάννης Ιωαννίδης παρακολούθησε την παρέλαση μαθητών και συλλόγων στη Σίνδο με τον Αντιδήμαρχο Εχεδώρου Κωνσταντίνο Δουσδαμπάνη, τον προέδρο της κοινότητας Δημήτρη Γκαμανή και τον δημοτικό σύμβουλο Βαγγέλη Βαμβάκο.

Κατατέθηκαν στεφάνια στο Μνημείο των Ηρώων. Τον Δήμαρχο εκπροσώπησε ο Αντιδήμαρχος Εχεδώρου Κωνσταντίνος Δουσδαμπάνης.

Ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κωνσταντίνος Λουμπούτης εκπροσώπησε τον Δήμαρχο στις επετειακές εκδηλώσεις στο Ανατολικό.

Ο πρόεδρος της επιτροπής πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Θοδώρης Βαλάρης εκπροσώπησε τον Δήμαρχο στη Χαλάστρα.

Τις εκδηλώσεις και την παρέλαση στη Χαλάστρα παρακολούθησε ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΔΔ Σπύρος Σταματάκης ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Γιώργος Αρβανιτίδης και ο Αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος της ΠΚΜ Κώστας Γιουτίκας. 

Ο Αντιδήμαρχος  Αγροτικής Ανάπτυξης και Αξιού Φάνης Αλμπάνης εκ μέρους του Δημάρχου κατέθεσε στεφάνι στο μνημείο των Ηρώων στα Κύμινα.

Στα Νέα Μάλγαρα η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής και Δημόσιας Υγείας κατέθεσε στεφάνι στο μνημείο των Ηρώων, ενώ στο Καλοχώρι τη διοίκηση του Δήμου εκπροσώπησε ο δημοτικός σύμβουλος Κώστας Καϊκης που κατέθεσε στεφάνι στο μνημείο των πεσόντων.

Στις εκδηλώσεις του Δήμου Δέλτα παραβρέθηκαν οι πρόεδροι των τοπικών συμβουλίων και τοπικοί σύμβουλοι.

Δείτε πλούσιο φωτογραφικό υλικό από τις εκδηλώσεις:

*Πηγή φωτογραφιών: Facebook Δήμου Δέλτα

Δείτε ακόμη:
Θεσσαλονίκη: Τρεις Δήμοι ενώνουν δυνάμεις για την προστασία του Σέιχ Σου

Google News icon Ακολουθήστε το DELTA PRESS στο Google News και ενημερωθείτε για όλα όσα συμβαίνουν στη Δυτική πλευρά της Θεσσαλονίκης.