ΘέμαΠολιτιστικάΤοπικά

Δήμος Δέλτα και ΚΠΟΔΔ υποδέχτηκαν τη «Φλόγα της Αγάπης»

Τη «Φλόγα της Αγάπης» άναψαν ο Δήμος Δέλτα και ο ΚΠΟΔΔ την Πέμπτη 7/9 στη Νέα Μαγνησία, πριν τη συναυλία με τον Φοίβο Δεληβοριά.

Η σχετική ανακοίνωση του ΚΠΟΔΔ αναφέρει τα εξής:

«Την περασμένη Πέμπτη (7/9), πριν τη συναυλία με τον Φοίβο Δεληβοριά, έλαβε χώρα η τελετή αφής της «Φλόγας της Αγάπης» στη Νέα Μαγνησία στο πλαίσιο της 21ης Πανελλαδικής Λαμπαδηδρομίας Εθελοντών Αιμοδοτών που διοργανώνει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών (ΠΟΣΕΑ) σε συνεργασία με το Υπουργείο Υγείας & Κοινωνικής Αλληλεγγύης , το Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας, την Ελληνική Ομοσπονδία Θαλασσαιμίας και την Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος (ΚΕΔΕ).

Ο ΚΠΟΔΔ και ο Δήμος Δέλτα υποδέχθηκαν πρώτοι τη «Φλόγα της Αγάπης», η οποία περιδιαβαίνει ολόκληρη τη χώρα μεταλαμπαδεύοντας σε κάθε γωνιά το μήνυμα της Εθελοντικής Αιμοδοσίας, την αγάπη για το συνάνθρωπο και την αλληλεγγύη.

Εκ μέρους του ΚΠΟΔΔ, ο πρόεδρός του, Αλέξανδρος Διαμαντόπουλος, στάθηκε στη σημασία της εθελοντικής αιμοδοσίας και προέτρεψε όσους συμπολίτες μας μπορούν να δώσουν αίμα για το συνάθρωπό τους. «Στο Δήμο Δέλτα και τον ΚΠΟΔΔ έχουμε επιτελέσει ένα τεράστιο έργο όλα αυτά τα χρόνια για την αιμοδοσία και είμαστε πολύ χαρούμενοι γι’ αυτό», σχολίασε μεταξύ άλλων.

Να σημειωθεί ότι μέσα στον Σεπτέμβριο θα ακολουθήσει την τελετή αφής της «Φλόγας της Αγάπης» η λαμπαδηδρομία στη Σίνδο, που θα συνοδευτεί από ανάλογες εκδηλώσεις».

Δείτε ακόμη:
Το πρόγραμμα τoυ Αγιασμού στα σχολεία του Δήμου Δέλτα

Google News icon Ακολουθήστε το DELTA PRESS στο Google News και ενημερωθείτε για όλα όσα συμβαίνουν στη Δυτική πλευρά της Θεσσαλονίκης.