Δήμοι - Περιφέρειες

Δαρδαμανέλης: Πλήθος κόσμου στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου (vid)

Τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της παράταξής του πραγματοποίησε ο δήμαρχος Καλαμαριάς, Γιάννης Δαρδαμανέλης, την Παρασκευή 8/9.

Πλήθος κόσμου έδωσε το «παρών» στην εκδήλωση, η οποία περιλάμβανε αγιασμό και ομιλία του Γιάννη Δαρδαμανέλη.

Μεταξύ άλλων, το δήμαρχο Καλαμαριάς τίμησαν με την παρουσία τους οι βουλευτές Α’ Θεσσαλονίκης της ΝΔ Άννα Ευθυμίου, Κώστας Γκιουλέκας, Δημήτρης Κούβελας, Διαμαντής Γκολιδάκης, η βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης με την Πλεύση Ελευθερίας Αρετή Παπαϊωάννου, ο πρώην υφυπουργός Εξωτερικών και π. βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Αμανατίδης, η αντιπεριφερειάρχης Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης Βούλα Πατουλίδου, ο δήμαρχος Θερμαϊκού Γιώργος Τσαμασλής, ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ Α’ Θεσσαλονίκης ΝΔ Θοδωρής Μητράκας, υποψήφιοι περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι.

Η ανάρτηση που έκανε ο Γιάννης Δαρδαμανέλης μετά τα εγκαίνια:

«Η παρουσία σας στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της «Γενιάς Δημιουργίας» μας, ήταν συγκινητική.

Τέσσερα χρόνια πριν αλλάξαμε σελίδα και ξεκινήσαμε να υλοποιούμε το σχέδιό μας για μία καλύτερη καθημερινότητα. Η Καλαμαριά έφυγε μπροστά, δε γυρίζει πίσω, κοιτά μπροστά και κοιτά επιτέλους τη θάλασσα της!

Σε ένα μήνα ανανεώνουμε την εντολή που μας δώσατε! Δώστε μας και πάλι τη δύναμη να ολοκληρώσουμε αυτά που ξεκινήσαμε! Η Γενιά Δημιουργίας αποτελείται από άξιους ανθρώπους που αγαπούν τον τόπο τους. Όλους μας ενώνει η αγάπη για την Καλαμαριά.

Συνεχίζουμε μαζί! Συνεχίζουμε δυνατά! Θα είμαι δίπλα σας όπως ήμουν πάντα!

8 Οκτωβρίου ψηφίζουμε Γενιά Δημιουργίας!».

Δείτε ακόμη:
Ανθρωπιστική βοήθεια για τους πληγέντες του Βόλου στέλνει ο Δήμος Καλαμαριάς

Google News icon Ακολουθήστε το DELTA PRESS στο Google News και ενημερωθείτε για όλα όσα συμβαίνουν στη Δυτική πλευρά της Θεσσαλονίκης.