ΘέμαΤοπικά

Διαβατά: Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση – Έλεγχος σε 74 άτομα & 57 οχήματα

Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση πραγματοποιήθηκε στα Διαβατά την τελευταία ημέρα του Μαΐου, με την ΕΛΑΣ να προχωρά σε ελέγχους δεκάδων ατόμων και οχημάτων.

Συνολικά, ελέχθησαν 74 άτομα και 57 οχήματα. Μάλιστα, οι αστυνομικοί προχώρησαν και σε δύο προσαγωγές, ακινητοποίησαν τέσσερα οχήματα για παραβάσεις ΚΟΚ και βεβαίωσαν επτά διοικητικά πρόστιμα, ενώ εντόπισαν και αυτοκίνητο που είχε κλαπεί την ίδια ημέρα και το οποίο θα επιστραφεί στην ιδιοκτήτριά του.

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ για την αστυνομική επιχείρηση στα Διαβατά αναφέρει:

«Στο πλαίσιο υλοποίησης επιχειρησιακού σχεδιασμού της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης για την πρόληψη – καταστολή της εγκληματικότητας και την εδραίωση αισθήματος ασφάλειας των πολιτών, πρωινές ώρες χθες  (30-05-2023), πραγματοποιήθηκε στοχευμένη αστυνομική επιχείρηση σε οικισμό των Διαβατών.

Αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, με τη συνδρομή συναδέλφων τους από το Τμήμα Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της ιδίας Διεύθυνσης, της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης, της Διεύθυνσης Αστυνομικών Επιχειρήσεων Θεσσαλονίκης, της Διεύθυνσης Τροχαίας Θεσσαλονίκης και του Τμήματος Ασφαλείας Δέλτα έλεγξαν συνολικά :

  • (74) άτομα και (57) οχήματα

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης:

  • Προσήχθησαν (2) άτομα
  • Ακινητοποιήθηκαν (4) οχήματα για παραβάσεις Κ.Ο.Κ., και βεβαιώθηκαν (7) διοικητικά πρόστιμα Κ.Ο.Κ.,
  • Βρέθηκε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο το οποίο είχε αφαιρεθεί την ίδια ημέρα και θα αποδοθεί στην ιδιοκτήτριά του.

Παρόμοιες δράσεις θα συνεχιστούν και στο μέλλον».

Δείτε ακόμη:
«Ρήμαξαν» φαρμακείο στα Διαβατά

Google News icon Ακολουθήστε το DELTA PRESS στο Google News και ενημερωθείτε για όλα όσα συμβαίνουν στη Δυτική πλευρά της Θεσσαλονίκης.