Δήμοι - ΠεριφέρειεςΘέμα

Δ. Θεσσαλονίκης: Δεν κατεβαίνει ο Χαλιαμπάλιας

Δεν θα συμμετάσχει στις δημοτικές εκλογές ο Σάββας Χαλιαμπάλιας, μετά την απόσυρση του Γιώργου Ορφανού από τη διεκδίκηση του Δ. Θεσσαλονίκης.

Η σχετική ανάρτηση που έκανε ο κ. Χαλιαμπάλιας:

ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ ΗΤΑΝ.
ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΓΡΑΦΤΟ.
Στις δημοτικές εκλογές του 2019 ένα τυπικό λάθος στην κατάθεση του συνδιασμού μου, το πρωτοδικείο ακύρωσε την συμμετοχή του σε εκείνες. Το ότι είχα το ίδιο τυπικό λάθος με τον τότε συνδυασμό της Χρυσής Αυγής σίγουρα έπαιξε ρόλο.

Για τις φετινές εκλογές του Οκτωβρίου από νωρίς είχα αποφασίσει την συνεργασία με τον συνδυασμό του Γιώργου Ορφανού ως την καλύτερη δυνατή λύση για την διοίκηση της πόλης. Δυστυχώς παιχνίδια εξουσίας σαν αυτά που βλέπουμε στον κινηματογράφο οδήγησαν στην παραίτηση του.

Μετά την εξέλιξη αυτή, οι επαφές που έκανα με τους υπάρχοντες συνδυασμούς δεν κατέληξαν σε κάποια συμφωνία για την συμμετοχή μου στις προσεχείς εκλογές.

Έτσι λοιπόν, αφού η προσπάθεια ενασχόλησης μου με τα κοινά απέτυχε, αυτό έχει επακόλουθο την επιστροφή μου στην εργασία και στις υποχρεώσεις μου.

Ευχαριστώ πολύ όλους εσάς που σε αυτό το διάστημα της προσπάθειας μου ακούσατε με ενδιαφέρον τις διάφορες προτάσεις και απόψεις που διατύπωνα.

Εύχομαι ειλικρινά η πόλη μας να αποκτήσει την διοίκηση που της αξίζει.

Google News icon Ακολουθήστε το DELTA PRESS στο Google News και ενημερωθείτε για όλα όσα συμβαίνουν στη Δυτική πλευρά της Θεσσαλονίκης.