ΠαρασκήνιαΤοπικά

Απολογισμός χωρίς την αντιπολίτευση στο δήμο Δέλτα

Την Τετάρτη 20/7, σε ειδική συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε στη Σίνδο, ο δήμαρχος Δέλτα, Γιάννης Ιωαννίδης, έκανε τον απολογισμό για το διάστημα της θητείας που έχει διανύσει μέχρι σήμερα.

Εκείνο που προκάλεσε αρνητική εντύπωση ήταν η απουσία της αντιπολίτευσης, καθώς πέρα από δύο ανεξάρτητους συμβούλους, τον δημοτικό σύμβουλο Τριαντάφυλλο Κουρόγλου από το Καλοχώρι και τον πρόεδρο του τοπικού συμβουλίου της ίδιας περιοχής Πέτρο Στατερούδη, δεν βρέθηκε κάποιος άλλος στα έδρανα της αντιπολίτευσης.

Ο πρώην δήμαρχος, Μίμης Φωτόπουλος, επέλεξε να μην παραστεί, όπως και η δημοτική του ομάδα, ενώ ο Δημήτρης Δαρμουσλής, δημοτικός σύμβουλος που ανήκει στην παράταξη Φωτόπουλου, αν και εμφανίστηκε κανονικά στην ώρα που ξεκινούσε το συμβούλιο, δέχθηκε τηλεφώνημα και αποχώρησε.

Έτσι, έμειναν σχεδόν μόνοι τους ο δήμαρχος και τα μέλη της διοίκησης για να παρακολουθήσουν τη διαδικασία του απολογισμού, η οποία πραγματοποιήθηκε όπως προβλέπει ο νόμος με ανάγνωση από πλευράς του δημάρχου ενός μεγάλου κειμένου περισσοτέρων από 40 σελίδων, στο οποίο αποτυπώθηκε ο απολογισμός μέχρι σήμερα.

Όπως δημοσιεύτηκε στην έντυπη DELTA Press

Δείτε ακόμη:
Απολογισμός για τα οικονομικά και τα τεχνικά έργα 2019-2021

Google News icon Ακολουθήστε το DELTA PRESS στο Google News και ενημερωθείτε για όλα όσα συμβαίνουν στη Δυτική πλευρά της Θεσσαλονίκης.