ΘέμαΠολιτική

Άννα Ευθυμίου και Κώστας Χρυσόγονος για το αποτέλεσμα των εκλογών (vid)

Για όσα… γέννησε η κάλπη και για το κλίμα ενόψει της δεύτερης εκλογικής αναμέτρησης συζήτησαν στην εκπομπή «Μιλάμε Πολιτικά», με τους Θεόδωρο Παπαδόπουλο και Γιάννη Χαβιανίδη στο Europe 1, οι Άννα Ευθυμίου και Κώστας Χρυσόγονος.

Η επανεκλεγείσα βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Άννα Ευθυμίου, η οποία κατέγραψε εντυπωσιακή αύξηση στους σταυρούς προτίμησης, αναφέρθηκε στους λόγους που οδήγησαν στην πανηγυρική επικράτηση του κόμματός της στις εκλογές της 21ης Μαΐου. Σχολίασε την εκλογική κατάρρευση του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ και αναφέρθηκε στην επόμενη μέρα και το κλίμα ενόψει της δεύτερης εκλογικής αναμέτρησης, στις 25 Ιουνίου.

Ο Κώστας Χρυσόγονος, συνταγματολόγος και μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, έδωσε τη δική του ερμηνεία για το αποτέλεσμα των εκλογών. Μάλιστα, εκτίμησε ότι η απόσταση μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ θα μικρύνει ακόμη περισσότερο στη δεύτερη κάλπη, προβλέποντας ότι είτε τώρα, είτε πολύ σύντομα το κόμμα του Νίκου Ανδρουλάκη θα γίνει και πάλι ο δεύτερος πόλος στο εκλογικό σκηνικό της χώρας.

Στο κλίμα που επικρατεί στον ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, τα αίτια της κατάρρευσης, την επόμενη μέρα και την προσπάθεια ανασύνταξης ενόψει των εκλογών της 25ης Ιουνίου αναφέρθηκε ο δημοσιογράφος Γιάννης Συμεωνίδης.

Δείτε όλα όσα είπαν οι Α. Ευθυμίου, Κ. Χρυσόγονος και Γ. Συμεωνίδης:

Μπορείτε να βρείτε όλο το αρχείο των συνεντεύξεων της εκπομπής “Μιλάμε Πολιτικά” στο σχετικό κανάλι στο Youtube και στη σελίδα της εκπομπής στο Facebook.

Δείτε ακόμη:
Τι ψήφισε ο Δήμος Δέλτα στις εκλογές της 21ης Μαΐου

Google News icon Ακολουθήστε το DELTA PRESS στο Google News και ενημερωθείτε για όλα όσα συμβαίνουν στη Δυτική πλευρά της Θεσσαλονίκης.