Τοπικά

Αδειάζουν τα σκουπίδια στα Λιβάδια! Άθλια πρακτική από το Δήμο Δέλτα!

Πριν από τρεις ημέρες αναγνώστης μας έστειλε την φωτογραφία της άθλιας κατάστασης που βρισκόταν το σιντριβάνι της Σίνδου και την επόμενη μέρα οι υπηρεσίες ενεργοποιήθηκαν και το σιντριβάνι καθάρισε.

Σήμερα η DEΛΤΑ press δημοσιεύει μια απείρως χειρότερη πρακτική εκ μέρους του Δήμου με την νέα σύγχρονη σκούπα να αδειάζει όσα μάζεψε στους δρόμους του Δήμου, στο φυσικό περιβάλλον του Δήμου για το οποίο τόσοι και τόσο κόπτονται. Μάλιστα για να γίνουν κατανοητά όλα τα στοιχεία αυτού του οικολογικού εγκλήματος δημοσιεύουμε και την ακριβή τοποθεσία που διαδραματίζεται αυτό το περιστατικό με τον δημότη που μας έστειλε την φωτογραφία να επισημαίνει ότι «έχει καταντήσει σκουπιδότοπος».

Από εδώ και πέρα ας απαντήσουν οι υπεύθυνοι για αυτή την κατάσταση και να μας ενημερώσουν, για πόσο καιρό γίνεται αυτό, με ποιο τρόπο θα αποκαταστήσουν τη ζημιά που κάνανε και πως θα λειτουργεί από εδώ και πέρα η διαδικασία της απόθεσης των σκουπιδιών που μαζεύει το συγκεκριμένο μηχάνημα.

Google News icon Ακολουθήστε το DELTA PRESS στο Google News και ενημερωθείτε για όλα όσα συμβαίνουν στη Δυτική πλευρά της Θεσσαλονίκης.