Δήμοι - ΠεριφέρειεςΘέμα

Εργασίες τοποθέτησης στηθαίων στη Μουδανιών από την Τετάρτη 11/6

Τις εργασίες τοποθέτησης μεταλλικών στηθαίων ασφαλείας στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Ν. Μουδανιών θα συνεχίσει η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από την Τετάρτη 11 Ιουνίου έως και την Παρασκευή 20 Ιουνίου 2025, από τις 07.30 π.μ. έως τη δύση του ηλίου, ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.

  Συγκεκριμένα, θα συνεχιστούν οι εργασίες τοποθέτησης μεταλλικών στηθαίων ασφαλείας στα παρακάτω τμήματα της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης- Ν.Μουδανιών:

Α) Στην έξοδο του κόμβου Κ12 προς Άγιο Παύλο, επί της δεξιάς και της αριστερής οριογραμμής,

Β) Στα βάθρα της γέφυρας του κόμβου Κ12, επί της αριστερής οριογραμμής, στην έξοδο προς την περιφερειακή οδό

Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με την Υποδιεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης ώστε να υπάρξουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας κατά τη διάρκεια των εργασιών.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *