Αθλητικά

1ο τουρνουά ΜΙΝΙ: Γέμισε χαμόγελα και μπάσκετ το κλειστό Αγίου Αθανασίου

Χαμόγελα, ταλέντο και μπάσκετ γέμισε το κλειστό γυμναστήριο Αγίου Αθανασίου Θεσσαλονίκης την Τετάρτη 27 Απριλίου.

Αφορμή, το 1ο τουρνουά ΜΙΝΙ από τον Α.Ο. Καβακλιωτών (Α.Ο.Κ. Αγίου Αθανασίου) και τη συμμετοχή των ομάδων Κ.Σ. Γέφυρας, Πύργος Χαλάστρας και Αστέρας Σίνδου.

Εξήντα παιδιά, πέντε ώρες αγωνιστικής δράσης, ωραίες ενέργειες, πείσμα και θέληση για τη νίκη, ήταν μεταξύ άλλων η εικόνα που αποτυπώθηκε στο παρκέ του κλειστού γυμναστηρίου Αγίου Αθανασίου.

Νικητής; Το χαμόγελο των παιδιών στο τέλος, που ήταν και η καλύτερη ανταμοιβή για γονείς, φιλάθλους, αλλά και τους ανθρώπους που διοργάνωσαν το 1ο τουρνουά ΜΙΝΙ μπάσκετ του Α.Ο. Καβακλιωτών.

Μετά το τέλος των αγώνων,σε όλους τους αθλητές δόθηκαν  αναμνηστικά μετάλλια, κύπελλα, μπρελόκ με το σήμα του ΑΟΚ Αγίου Αθανασίου, αλλά και κακάο, κρουασάν, νερά, που ήταν προσφορά των υποστηρικτών της εκδήλωσης.

Οι διοργανωτές ευχαριστούν τους προπονητές και τους αθλητές του Κ.Σ. Γέφυρας, του Πύργου Χαλάστρας και του Αστέρα Σίνδου για τη συμμετοχή τους στο τουρνουά.

Google News icon Ακολουθήστε το DELTA PRESS στο Google News και ενημερωθείτε για όλα όσα συμβαίνουν στη Δυτική πλευρά της Θεσσαλονίκης.