Δήμοι - ΠεριφέρειεςΘέμα

Θεσσαλονίκη: Εργασίες κοπής πρασίνου στην Περιφερειακή από το Σάββατο 13/5

Εργασίες κοπής πρασίνου στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από το Σάββατο 13 Μαΐου έως και την Παρασκευή 19 Μαΐου 2023.

Πιο αναλυτικά, θα πραγματοποιηθούν εργασίες κοπής πρασίνου στα εξής σημεία στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης:

– Δεξιά της οδού, στο τμήμα από τη Χ.Θ.16+000 (μετά τον ανισόπεδο κόμβο Α/Κ Κωνσταντινοπολίτικων) έως τον ανισόπεδο κόμβο με Π.Α.Θ.Ε. (Α/Κ 16), με κατεύθυνση προς δυτικά και από τον ανισόπεδο κόμβο με Π.Α.Θ.Ε. (Α/Κ 16) έως τη Χ.Θ. 9+500 (περιοχή νοσοκομείου “ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ”) με κατεύθυνση προς ανατολικά. Οι εργασίες θα εκτελεστούν τμηματικά, το Σάββατο 13 Μαΐου 2023, με ώρα έναρξης στις 7:00 π.μ..

– Επί της κεντρικής νησίδας, στο τμήμα από τη Χ.Θ. 9+500 (περιοχή νοσοκομείου “ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ”) έως τη Χ.Θ. 16+000 (Α/Κ Τούμπας-Τριανδρίας) και στη συνέχεια στο τμήμα από τη Χ.Θ. 8+500 (περιοχή εγκατάστασης “ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗ” Νέας Ευκαρπίας) έως τον ανισόπεδο κόμβο με Π.Α.Θ.Ε. (Α/Κ 16). Οι εργασίες θα εκτελεστούν τμηματικά, με αποκλεισμό των αριστερών λωρίδων κυκλοφορίας και στις δύο κατευθύνσεις, την Κυριακή 14 Μαΐου 2023, με ώρα έναρξης στις 7:00 π.μ..

– Στους κόμβους Α/Κ Κ 6 (Νεαπόλεως), Α/Κ Κ 7 (Επταπυργίου), Α/Κ Κ8-Κ 9 (Τριανδρίας- Τούμπας), Κ11 (Πυλαίας), Α/Κ Κ12 (Ε.Ο. Θεσσαλονίκης- Νέων Μουδανιών), της Περιφερειακής Οδού Θεσσαλονίκης. Οι εργασίες θα εκτελεστούν τμηματικά τη Δευτέρα 15 Μαΐου, την Τετάρτη 17 Μαΐου και την Παρασκευή 19 Μαΐου 2023, στην κατεύθυνση προς ανατολικά κατά τις ώρες 07:00 – 14:00 και στην κατεύθυνση προς δυτικά κατά τις ώρες 10:00 – 15:00.

Οι εργασίες έχουν προγραμματισθεί να πραγματοποιηθούν τις παραπάνω ημέρες ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες. Επισημαίνεται ότι τα συνεργεία που θα εκτελούν τις παραπάνω εργασίες είναι κινητά και ότι ο χρόνος αποκλεισμού των παραπάνω οδικών τμημάτων για την εκτέλεση των εργασιών είναι σχετικά μικρός.

Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με την Υποδιεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης, ώστε να υπάρξουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.

Δείτε ακόμη:
Θεσσαλονίκη: Στη… φάκα εγκληματική οργάνωση που έκανε διαρρήξεις ΑΤΜ και κατοικιών

Google News icon Ακολουθήστε το DELTA PRESS στο Google News και ενημερωθείτε για όλα όσα συμβαίνουν στη Δυτική πλευρά της Θεσσαλονίκης.