Ελλάδα

Συνεδρίαση των Ενεργών Πολιτών της Ιωνίας

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΔΙΑΒΑΤΩΝ – Ν.ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

Η Συνεδρίαση της Κυριακής 11/12/2016 των Ενεργών Πολιτών της Ιωνίας ολοκληρώθηκε με επιτυχία και με Διάχυτα Ελπιδοφόρα Αισιοδοξία απ’ όλους τους παρευρισκόμενους.

Τονίστηκαν δε τα εξής:

1) Είναι πλέον μεγάλη ανάγκη να συσπειρωθούμε ΟΛΟΙ οι Δημότες Διαβατών & Ν.Μαγνησίας και βέβαια Όλοι οι Ενεργοί Σύλλογοι του Τόπου μας και να Διεκδικήσουμε άμεσα λύσεις για ένα καλύτερο αύριο του Τόπου μας.
2) Κατά τη διάρκεια της Συνεδρίασης πήρε το λόγο ο κος Γλώσσης Γιώργος και ως Μέλος πλέον των Ενεργών Πολιτών αναφέρθηκε και μάλιστα κατήγγειλε τη Διοίκηση του Δήμου Δέλτα πως:
α) Στη ψήφιση του Νέου Προϋπολογισμού του 2017 του Δήμου Δέλτα, στα Διαβατά και στη Ν. Μαγνησία δεν υπάρχουν Έργα προς Υλοποίηση. Τα κάποια έργα που μπήκαν είναι λίγα και όπως σε Όλους τους Προϋπολογισμούς των τελευταίων ετών, Δυστυχώς μπαίνουν και δεν Υλοποιούνται ποτέ.
β) Τα ανταποδοτικά Τέλη που εισπράττει ο Δήμος από τα Διαβατά και τη Ν. Μαγνησία είναι πάρα πολλά και ανέρχονται στο ποσό των 1,2 εκατομμύρια Ευρώ. Τα οποία μπαίνουν στα Ταμεία του Δήμου και αποδίδονται Παρανόμως σε άλλες Κοινότητες.
γ) Σήμερα στο Ταμείο του Δήμου υπάρχουν 15 εκατομμύρια Ευρώ διαθέσιμα και παρόλα αυτά δεν κουνιέται τίποτα.
δ) Δεν μπήκε κανένα κονδύλι στο Νέο προϋπολογισμό του 2017 για το νέο υπό Ίδρυση Αστυνομικό Τμήμα των Διαβατών? (Μας προκαλεί μεγάλη απορία)!!!
ε) Τα Τοπικά Συμβούλια Διαβατών & Ν. Μαγνησίας είναι Ελλιπείς και Ανενεργά. Δεν έχει γίνει απολογισμός του Προϋπολογισμού του 2016 ενώ η Διοίκηση του Δήμου οφείλει να τον κάνει.
στ) Η απευθείας ανάθεση Έργων Ανέρχεται στο ποσό του 1,1 εκατομμύρια Ευρώ? Και τέλος σχολίασε την Προσπάθεια του Δημάρχου για Συλλογή Υπογραφών να παραμείνουν τα Αστυνομικά Τμήματα Σίνδου και Ανατολικού ως έχουν!!!
3) Συστάθηκε μια Νέα Επιτροπή Ενεργών Πολιτών με 14 μέλη η οποία και θα Συνεδριάσει άμεσα πριν τις γιορτές για τα εξής:
α) Τρόποι και Επικοινωνία με τους Δημότες Διαβατών – Ν. Μαγνησίας.
β) Καταγραφή προβλημάτων και δράσεων του Συλλόγου.
γ) Προσπάθεια του Συλλόγου για εγγραφή Νέων Μελών.
δ) Την πραγματοποίηση Μαζικής Γενικής Συνέλευσης με Όλους τους Ενεργούς Συλλόγους Διαβατών και Ν. Μαγνησίας στο 1ο 10ήμερο του Ιανουαρίου του 2017.

Τα Μέλη της Νέας Επιτροπής του Συλλόγου είναι τα εξής:

1) ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΥ ΑΝΔΡΕΑΣ
2) ΣΠΑΝΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
3) ΣΜΥΡΛΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ
4) ΠΑΡΙΚΟΓΛΟΥ ΣΑΒΒΑΣ
5) ΠΑΓΩΝΙΔΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ
6) ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΟΥ ΒΟΥΛΑ
7) ΜΕΡΜΗΓΚΑ ΠΟΠΗ
8) ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ
9) ΛΑΙΛΟΓΛΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ
10) ΤΣΟΥΡΜΑΣ ΘΩΜΑΣ
11) ΚΑΡΑΚΟΛΙΔΗΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣ
12) ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΣΤΑΣ
13) ΧΑΛΒΑΤΖΗΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ
14) ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΝΤΙΝΟΣ

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ & ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΔΙΑΒΑΤΩΝ – Ν. ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

Google News icon Ακολουθήστε το DELTA PRESS στο Google News και ενημερωθείτε για όλα όσα συμβαίνουν στη Δυτική πλευρά της Θεσσαλονίκης.