ΕλλάδαΘέμαΤοπικά

Στο Ανατολικό βρέθηκε η 12χρονη που είχε εξαφανιστεί από την Τούμπα

Αίσια έκβαση για την υπόθεση εξαφάνισης ανήλικης από την Τούμπα, καθώς η 12χρονη βρέθηκε στο Ανατολικό.

Το νεαρό κορίτσι είχε εξαφανιστεί την Τετάρτη 5/7 από την Τούμπα και γι’ αυτόν το λόγο είχε εκδοθεί μήνυμα εξαφάνισης ανηλίκου από Το Χαμόγελο του Παιδιού. Η αναζήτηση έφερε καρποόυς και μία ημέρα αργότερα η 12χρονη εντοπίστηκε σώα στο Ανατολικό.

Η ανακοίνωση που εξέδωσε Το Χαμόγελο του Παιδιού:

«Στις 06/07/23 βρέθηκε η Κυριακή Δελέντα, 12 ετών, η οποία είχε εξαφανιστεί στις 05/07/2023 από την περιοχή Τούμπα Θεσσαλονίκης.  Η Κυριακή Δελέντα βρέθηκε στην περιοχή Ανατολικό Θεσσαλονίκης και είναι καλά στην υγεία της.

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση της ανήλικης Κυριακής Δελέντα στις 06/07/2023 και άμεσα προχώρησε στην ενεργοποίηση του μηχανισμού AMBER ALERT HELLAS.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» θα βρίσκεται κοντά στη Κυριακή Δελέντα και την οικογένειά της για την παροχή ψυχολογικής στήριξης και οτιδήποτε άλλο χρειαστεί.

Παρακαλείσθε για την άμεση αφαίρεση της φωτογραφίας από όπου υπάρχει η ανακοίνωση της εξαφάνισης.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» με τη βοήθεια των Μ.Μ.Ε., των Αρχών, των φορέων και των απλών πολιτών έχει κατορθώσει να κινητοποιήσει όλη την ελληνική κοινωνία και να βρει πολλά παιδιά τα οποία αναζητούνται. Καταλυτικό ρόλο παίζει συνήθως η δημοσιοποίηση μιας εξαφάνισης από τα Μ.Μ.Ε και από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η συμμετοχή όλων μας, βοηθά να βρεθούν τα παιδιά που βρίσκονται σε κίνδυνο, διότι η εξαφάνιση ενός παιδιού ανεξαρτήτως χρώματος, καταγωγής και θρησκείας είναι ένα πολύ σοβαρό γεγονός, για όποιο λόγο και αν γίνεται.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» στο πλαίσιο των διεθνών συνεργασιών που έχει αναπτύξει, διαθέτει την τεχνογνωσία να χειρίζεται με επαγγελματισμό και εξειδίκευση περιστατικά εξαφανίσεων ανηλίκων. Ενημερωθείτε για τις διεθνείς συνεργασίες του Οργανισμού: http://www.hamogelo.gr/gr/el/diethneis-sinergasies/

Μάθετε περισσότερα για το Amber Alert Hellas http://www.hamogelo.gr/gr/el/eksafanismena-paidia:ambert-alert-hellas/

Περισσότερες πληροφορίες:

Εθνικό Κέντρο για τις Εξαφανίσεις και τα Παιδιά Θύματα Εκμετάλλευσης «Ευρωπαϊκή Γραμμή Για τις Εξαφανίσεις – 116000»

e mail: [email protected]

Δείτε ακόμη:
Φρίκη στη Θεσσαλονίκη: 62χρονος βίαζε την ανήλικη ανιψιά του!

Google News icon Ακολουθήστε το DELTA PRESS στο Google News και ενημερωθείτε για όλα όσα συμβαίνουν στη Δυτική πλευρά της Θεσσαλονίκης.