ΘέμαΤοπικά

Σε τελετές Αγιασμών ο δήμαρχος και οι αντιδήμαρχοι του Δήμου Δέλτα (pics)

Το «παρών» στους Αγιασμούς στις σχολικές μονάδες του Δήμου Δέλτα έδωσαν τη Δευτέρα 11/9 ο δήμαρχος Δέλτα Γιάννης Ιωαννίδης, αντιδήμαρχοι, πρόεδροι τοπικών συμβουλίων και δημοτικοί σύμβουλοι.

Το δελτίο Τύπου του Δήμου Δέλτα αναφέρει:

Σε τελετές αγιασμών σχολικών μονάδων της Χαλάστρας παρευρέθηκαν ο δήμαρχος Δέλτα Γιάννης Ιωαννίδης, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κωνσταντίνος Λουμπούτης και η πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου Χαλάστρας, Μαρία Παπαδημητρίου, η πρόεδρος της πρωτοβάθμιας σχολικής επιτροπής Έλσα Σκεύη, δίνοντας τις θερμές ευχές τους για καλή δύναμη και καλή σχολική χρονιά στους μαθητές, τους εκπαιδευτικούς και τους γονείς.

Ο Δήμαρχος Δέλτα τόνισε πως η διοίκηση του Δήμου είναι και θα είναι συμπαραστάτες σε εκπαιδευτικούς μαθητές και γονείς  σε ό,τι χρειαστούν ενώ αναφέρθηκε στην εργολαβία που αναμένεται να αρχίσει να εκτελείται το επόμενο διάστημα για υγειονομικές παρεμβάσεις στα σχολεία του Δήμου.

Ο κ. Ιωαννίδης αναφέρθηκε και στους μαθητές της Θεσσαλίας που σήμερα δεν πήγαν στα σχολεία τους αναφέροντας ότι ο Δήμος Δέλτα από την πρώτη στιγμή στάθηκε στο πλευρό των πληγέντων με την συλλογή βοήθειας που θα διατεθεί στον Δήμο Παλαμά.

Η πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου Χαλάστρας Μαρία Παπαδημητρίου αναφέρθηκε στις παρεμβάσεις των σχολείων της Χαλάστρας και ευχήθηκε καλή σχολική χρονιά στους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς.

Οι αντιδήμαρχοι της διοίκησης του Δήμου Δέλτα παραβρέθηκαν σε τελετές αγιασμών σε όλες τις κοινότητες του δήμου Δέλτα.

Η αντιδήμαρχος Υγείας και Κοινωνικής Πολιτικής Ελένη Μπατζιλή με την αντιδήμαρχο οικονομικών διοικητικών και τεχνικών υπηρεσιών Χρύσα Γεωργιάδου τίμησαν με την παρουσία τους τον αγιασμό στον 1ο δημοτικό σχολείο Μαγνησίας. Στα σχολεία της δημοτικής ενότητας Αξιού και συγκεκριμένα στο 1ο δημοτικό Κυμίνων το Δημοτικό Νέων Μαλγάρων, στο 1ο και 2ο νηπιαγωγείο Μαλγάρων, στο Νηπιαγωγείο Κυμίνων και στο γυμνάσιο λύκειο Κυμίνων παρακολούθησε τις τελετές Αγιασμών ο αντιδημαρχος Καθαριοτητας Φανης Αλμπάνης.

Ο πρόεδρος του ΚΠΟΔΔ και αντιδήμαρχος Ψηφιακού Μετασχηματισμού και Ποιότητας Ζωής του Δήμου Δέλτα, Αλέξανδρος Διαμαντόπουλος, εκπροσώπησε τον Δήμο στο σημερινό αγιασμό στο 1ο, 2ο και 3ο Δημοτικό Διαβατών καθώς και στο Λύκειο της Νέας Μαγνησίας. Ο αντιδήμαρχος Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης Νίκος Λιάκος παραβρέθηκε στις τελετής Αγιασμού  στις πρώτο  και δεύτερο  δημοτικό σχολείο Κυμίνων και στο πρώτο και δεύτερο νηπιαγωγείο Κυμίνων.

Η αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Αθλητισμού Δέσποινα Αντωνιάδου παραβρέθηκε στο 1ο 2ο και 3ο δημοτικό σχολείο Διαβατών.

Σε όλα τα σχολεία μοιράστηκε ενημερωτικό υλικό για την προστασία από την παχυσαρκία στους μαθητές τους γονείς αλλά και τους εκπαιδευτικούς στο πλαίσιο μιας ενημερωτικής καμπάνιας που εκπονεί ο δήμαρχος  σε συνεργασία με την αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής και Δημόσιας Υγείας Ελένη Μπατζιλή.

Google News icon Ακολουθήστε το DELTA PRESS στο Google News και ενημερωθείτε για όλα όσα συμβαίνουν στη Δυτική πλευρά της Θεσσαλονίκης.