ΑθλητικάΘέμα

Πενθεί ο Άρης – Έφυγε από τη ζωή ο Νίκος Τσαρούχας

Στο πένθος βυθίστηκε ο Άρης, καθώς έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 89 ετών ο Νίκος Τσαρούχας, πρώην πρόεδρος της ομάδας.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης:

«Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ εκφράζει τη βαθιά οδύνη της για την απώλεια του Νίκου Τσαρούχα.

Η οικογένεια του Συλλόγου μας έγινε από σήμερα φτωχότερη, καθώς έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 89 ετών ένας άνθρωπος με ανιδιοτελή, πολυετή και σημαντική προσφορά, στηρίζοντας τον ΑΡΗ σε δύσκολα χρόνια, αποτελώντας έναν από τους βασικούς οικονομικούς «αιμοδότες».

Ο εκλιπών, που διετέλεσε πρόεδρος στην ΠΑΕ ΑΡΗΣ στις αρχές της δεκαετίας του ’90 και του 2000, για πολλά χρόνια είχε ενεργό ρόλο στα κοινά της ομάδας μας, ενώ υπήρξε πρόεδρος του Εμπορικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης και ένας από τους πιο επιτυχημένους επιχειρηματίες της Βορείου Ελλάδας.

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του Νίκου Τσαρούχα.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει…».

Ανακοίνωση εξέδωσε και ο ΑΣ Άρης:

«Ο Α.Σ. ΑΡΗΣ εκφράζει την οδύνη του για τον θάνατο του Νίκου Τσαρούχα.

Ο εκλιπών διετέλεσε πρόεδρος του ΑΡΗ και επί σειρά πολλών ετών μέλος των διοικήσεων του Α.Σ. και της ΠΑΕ. Εκφράζουμε τα ειλικρινή συλλυπητήριά μας στην οικογένεια και τους οικείους του εκλιπόντος. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει…».

Ξεχωριστή διαδρομή στη Θεσσαλονίκη

Πέραν της παρουσίας του στα του Άρη, ο Νίκος Τσαρούχας έκανε αισθητή την παρουσία του στη Θεσσαλονίκη, καθώς όχι μόνο είχε δημιουργήσει το θρυλικό πατσατζίδικο στο κέντρο της πόλης, αλλά είχε διατελέσει πρόεδρος του ΕΕΘ και δημοτικός σύμβουλος.

Δείτε ακόμη:
Ο Ιωνικός συγχαίρει Καμπανιακό και Ολυμπιακό Κυμίνων

Google News icon Ακολουθήστε το DELTA PRESS στο Google News και ενημερωθείτε για όλα όσα συμβαίνουν στη Δυτική πλευρά της Θεσσαλονίκης.