ΘέμαΤοπικά

Ο Γιάννης Ιωαννίδης στον Αντώνη Οραήλογλου (vid)

Για θέματα που αφορούν τον δήμο Δέλτα και τη λειτουργία του μίλησε ο Δήμαρχος Δέλτα Γιάννης Ιωαννίδης στον Αντώνη Οραήλογλου.

Με αφορμή τις πυρκαγιές σε όλη τη χώρα αναφέρθηκε στα εγκαταλελειμμένα χωράφια των ιδιωτών που δεν καθαρίζονται από τους ιδιοκτήτες καθώς  οι περισσότεροι έχουν μετακομίσει σε αστικά κέντρα.

«Θέλουμε να πετύχουμε την πρόληψη και όχι την θεραπεία»

«Το πρόστιμο δεν είναι λύση αλλά αναγκαζόμαστε να κάνουμε χρήση του μέτρου για να μην παραμένουν χορταριασμένες εκτάσεις. Έχουμε στείλει εκατοντάδες επιστολές και έχουμε ζητήσει από τους ιδιοκτήτες να αναλάβουν τις ευθύνες τους», τόνισε ο κ. Ιωαννίδης, αναφέροντας ότι καμία δημοτική αρχή αγροτικού Δήμου δεν έχει τη δυνατότητα να καθαρίσει όλα τα ιδιωτικά  οικόπεδα καθώς δεν έχει ούτε τα μέσα ούτε την υποδομή.

Ο κ Ιωαννίδης αναφέρθηκε και στα χόρτα στις σιδηροδρομικές γραμμές που έχουν εγκαταλειφθεί τονίζοντας ότι πριν από λίγες ημέρες πήρε φωτιά και  ο μηχανισμός του Δήμου έσπευσε να συνδράμει στην ΠΟΥ.

Ο κ. Ιωαννίδης αναφέρθηκε στην υποστελέχωση του Δήμου Δέλτα υπογραμμίζοντας ότι χρειάζονται προσλήψεις μόνιμου προσωπικού σε νευραλγικές υπηρεσίες με εξειδικευμένα στελέχη.

«Απόφαση μετά από ώριμη σκέψη και αυτοκριτική»

Αναφέρθηκε στην απόφαση του να είναι εκ νέου υποψήφιος, υπογραμμίζοντας ότι ήταν μια απόφαση που λήφθηκε μετά από ώριμη σκέψη και αυτοκριτική για θέματα που δεν αντιμετωπίστηκαν ορθά.

«Με την εμπειρία που αποκτήσαμε και με τον αποτελεσματικό τρόπο που αντιμετωπίσαμε τις παθογένειες κρίνουμε ότι μπορούμε να θέσουμε εαυτούς στην κρίση των πολιτών και να διεκδικήσουμε μια θητεία με τον νέο εκλογικό νόμο εφαρμόζοντας απαρέγκλιτα το δικό μας πρόγραμμα» τόνισε ο κ Ιωαννίδης.

Δείτε σε video όλα όσα είπε ο κ. Ιωαννίδης:

Δείτε ακόμη:
Ανέλαβε Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας και Δημόσιας Υγείας η Μπατζιλή

Google News icon Ακολουθήστε το DELTA PRESS στο Google News και ενημερωθείτε για όλα όσα συμβαίνουν στη Δυτική πλευρά της Θεσσαλονίκης.