LifeΘέμα

Καλοκαίρι: Ώρα για μπύρα και ωραίους μεζέδες!

Μπαίνουμε στον Ιούνιο, η θερμοκρασία ανεβαίνει και το καλοκαίρι μας κλείνει το μάτι. Οι μέρες μεγαλώνουν, ο ήλιος καίει και η ανάγκη για δροσιά και ξεκούραση μεγαλώνει. Και ως γνωστόν, το καλοκαίρι θέλει παγωμένη μπύρα και καλή παρέα!

Είτε προτιμάς μία δροσερή lager, είτε μία αρωματική Pils, ένα είναι το σίγουρο: κανείς δεν λέει όχι σε έναν καλό μεζέ για συνοδεία!

Στο βραβευμένο μεζεδοπωλείο «Ό,τι Φάμε Ό,τι Πιούμε» (Μπότσαρη 28, Διαβατά) γνωρίζουν πολύ καλά πώς να απογειώνουν την μπυροκατάσταση. Το πιάτο μπύρας είναι must και περιλαμβάνει λαχταριστά παστουρμαδοπιτάκια, λουκάνικο, σαλάμι, διάφορα τυριά, κασεροκροκέτες, τυροσαλάτα, ντοματούλα και αγγουράκι.

Και για τους πιο… μερακλήδες, βεβαίως, υπάρχει πάντα η στάνταρ λύση, που δεν είναι άλλη από μια πιατέλα κρεατικών. Γιατί ναι, η μπύρα – και το κρασί φυσικά – ταιριάζει υπέροχα με κρεατικά της ώρας το χοιρινό σουβλάκι, η πανσέτα, το σουβλάκι κοτόπουλο, το χωριάτικο λουκάνικο και τα μοσχαρίσια κεφτεδάκια.

Το καλοκαίρι μόλις ξεκίνησε. Βρες την παρέα σου, πιες την μπύρα σου και απόλαυσε τους πιο γευστικούς μεζέδες, όπως μόνο το «Ό,τι Φάμε Ό,τι Πιούμε» ξέρει να προσφέρει!

Διαβάστε ακόμη:
«Ό,τι Φάμε Ό,τι Πιούμε»: Η ιδέα, η τελετουργία του βολιώτικου μεζέ, οι σπεσιαλιτέ και τα βραβεία

Google News icon Ακολουθήστε το DELTA PRESS στο Google News και ενημερωθείτε για όλα όσα συμβαίνουν στη Δυτική πλευρά της Θεσσαλονίκης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *