Τοπικά

Γλύτωσε τα χειρότερα με την παρέμβαση ΔΕΥΑΔΔ σε Χαλάστρα και Καλοχώρι

Η ισχυρή νεροποντή που έπληξε ολόκληρη τη Βόρεια Ελλάδα προκάλεσε προβλήματα και στον δήμο Δέλτα με την Χαλάστρα και το Καλοχώρι να αντιμετωπίζουν τα μεγαλύτερα προβλήματα. Πολλά κανάλια υπερχείλισαν από τις τεράστιες ποσότητες βροχής που έπεσαν στην περιοχή και χρειάστηκε η παρέμβαση της ΔΕΥΑΔΔ για να αποφευχθούν τα χειρότερα. Συνεργεία της ΔΕΥΑΔΔ, υπό τις οδηγίες του προέδρου της κ. Σπύρου Σταματάκη εργάστηκαν όλη νύχτα προκειμένου να δημιουργηθούν δίοδοι για την ροή των υδάτων και να αποσοβηθεί ο κίνδυνος πλημμυρών.

«Τα φαινόμενα ήταν πολύ έντονα, ωστόσο καταφέραμε με άμεσες και στοχευμένες παρεμβάσεις να οδηγήσουμε τα νερά στα κανάλια και να σώσουμε τις περιουσίες των δημοτών» τόνισε ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΔΔ, Σπύρος Σταματάκης και συμπλήρωσε, «ήταν μια πολύ δύσκολη νύχτα για όλα τα συνεργεία της ΔΕΥΑΔΔ που με τη βοήθεια των δημοτικών συμβούλων Αχιλλέα Χαντέ και Θεόδωρο Βαλάρη, του προέδρου ΤΟΕΒ Γιώργο Κανάκα και των συνδημοτών μας Γεωργίου Τσιότσκα και Μιχάλη Παπαδόπουλο που συνέβαλλαν καθοριστικά, καταφέραμε να αποτρέψουμε τα χειρότερα».

Google News icon Ακολουθήστε το DELTA PRESS στο Google News και ενημερωθείτε για όλα όσα συμβαίνουν στη Δυτική πλευρά της Θεσσαλονίκης.