Τοπικά

Γιάννης Ιωαννίδης: Στηρίζουμε τις επενδύσεις που σέβονται το περιβάλλον

Συνάντηση με τον εκπρόσωπο των επενδυτών της νέας ΕΛΒΟ Βασίλη Καραγιάννη, είχε ο δήμαρχος Δέλτα Γιάννης Ιωαννίδης στο δημαρχείο.

Ο κ. Ιωαννίδης υποδέχτηκε τον κ. Καραγιάννη σε μία πρώτη συνάντηση γνωριμίας και ενημερώθηκε για την πορεία της νέας επένδυσης από ιδιώτες.

Ο δήμαρχος Δέλτα, δήλωσε την στήριξη  όλης της διοίκησης του δήμου, στην έναρξη λειτουργίας της νέας ΕΛΒΟ, (Ελληνική Βιομηχανία Οχημάτων 2020 Α.Ε.), που κατά ένα μεγάλο μέρος εδρεύει στα όρια του δήμου Δέλτα, στη ΒΙΠΕΘ.

«Είμαστε θετικοί σε κάθε είδους επένδυση που θα βοηθήσει στην ανάπτυξη του τόπου μας αρκεί να τηρούνται οι περιβαλλοντικοί όροι. Θα σταθούμε στο πλευρό των επενδυτών και θα στηρίξουμε όπως μπορούμε από την πλευρά μας,  τα πρώτα βήματα της επαναλειτουργίας της νέας ΕΛΒΟ, μιας ιστορικής βιομηχανίας που άφησε εποχή ως κρατική επιχείρηση» τόνισε δήμαρχος Γιάννης  Ιωαννίδης.

Από την πλευρά του ο κ. Βασίλης  Καραγιάννης ευχαρίστησε το δήμαρχο για την συνάντηση και τόνισε ότι μπήκαν τα θεμέλια μιας καλής συνεργασίας.

Google News icon Ακολουθήστε το DELTA PRESS στο Google News και ενημερωθείτε για όλα όσα συμβαίνουν στη Δυτική πλευρά της Θεσσαλονίκης.