Πολιτική

Δωρεάν φυσιοθεραπείες από τη ΝΔ Θεσσαλονίκης σε ΑμεΑ που τις έχουν ανάγκη

Δωρεάν φυσιοθεραπείες σε ΑμεΑ που τις έχουν ανάγκη παρέχει η ΝΔ Θεσσαλονίκης, σε συνεργασία με ιδιωτικό κέντρο αποκατάστασης. Προϋπόθεση είναι οι φυσιοθεραπείες να έχουν συνταγογραφηθεί.

Πρόκειται για μια κοινωνική δράση που υλοποιείται με πρωτοβουλία του συντονιστή για θέματα ΑμεΑ της Νέας Δημοκρατίας στη Βόρεια Ελλάδα, κ. Μιλτιάδη Στόικου. Όσοι ενδιαφέρονται να ενταχθούν στο πρόγραμμα πρέπει να επικοινωνήσουν με τον κ. Στόικο στο τηλέφωνο 6948299336.

Όπως σημειώνει ο Πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής Νέας Δημοκρατίας Θεσσαλονίκης, Ζήσης Ιωακείμοβιτς,: «Κάθε κομματικός φορέας οφείλει να συνομιλεί με την κοινωνία. Να αφουγκράζεται τις ανάγκες της και να απαντά σε αυτές. Η Νέα Δημοκρατία έχει αποδείξει ότι βρίσκεται στο πλευρό των ΑμεΑ και επεκτείνει τις παρεμβάσεις της, μεριμνώντας για την εξασφάλιση δωρεάν φυσιοθεραπειών σε ευάλωτους συμπολίτες μας που το έχουν ανάγκη, διότι για εμάς η κοινωνική πολιτική είναι πράξη ευθύνης και ενσυναίσθησης».

Δείτε ακόμη:
Συνάντηση Μπισμπινά – Καράογλου στο δημαρχείο του Δήμου Δέλτα

Google News icon Ακολουθήστε το DELTA PRESS στο Google News και ενημερωθείτε για όλα όσα συμβαίνουν στη Δυτική πλευρά της Θεσσαλονίκης.