ΘέμαΤοπικά

Διάρρηξη και υλικές ζημιές στα γραφεία της ΔΕΥΑΔΔ (pics)

Διάρρηξη στα γραφεία της ΔΕΥΑΔΔ πραγματοποίησαν άγνωστοι την Παρασκευή 9/2, προκαλώντας υλικές ζημιές και διασκορπίζοντας έγγραφα και προσωπικά αντικείμενα.

Οι δράστες διέρρηξαν αρχικά τη δυτική πλευρά του κτιρίου, κόβοντας το συρματόπλεγμα του φράκτη. Κατόπιν, παραβίασαν την πίσω πόρτα, καταστρέφοντας τον συναγερμό, πριν προκαλέσουν υλικές ζημιές και διασκορπίσουν έγγραφα και προσωπικά αντικείμενα.

Σταματάκης: «Ανάγκη επανεξέτασης των μέτρων ασφαλείας»

Ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΔΔ, Σπύρος Σταματάκης, δήλωσε πως αυτό το γεγονός είναι λυπηρό και υπογράμμισε την ανάγκη επανεξέτασης των μέτρων ασφαλείας στον Δήμο Δέλτα, προκειμένου να αντιμετωπιστούν παρόμοια περιστατικά στο μέλλον και να διασφαλιστεί η ομαλή λειτουργία μας ως κοινότητα.

«Θέλουμε να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας προς τη δήμαρχο Δέλτα, κα Γερακίνα Μπισμπινά, και τον αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών και Πολεοδομίας, κ. Δημήτρη Καμανά, για την άμεση παρουσία τους και υποστήριξή τους», αναφέρει η ΔΕΥΑΔΔ σε σχετική ανακοίνωση, η οποία καταλήγει:

«Εργαζόμαστε σκληρά για να αποκαταστήσουμε τη ζημιά και να ενισχύσουμε τα μέτρα ασφαλείας μας. Παρακαλούμε για την κατανόηση και την υποστήριξή σας σε αυτή τη δύσκολη περίοδο».

Δείτε φωτογραφίες από τα γραφεία της ΔΕΥΑΔΔ μετά τη διάρρηξη:

Δείτε ακόμη:
Καταγγελία: Άνδρας ξερίζωνε δέντρα που φύτευσε η Εχεδώρου Φύσις (pics)

Google News icon Ακολουθήστε το DELTA PRESS στο Google News και ενημερωθείτε για όλα όσα συμβαίνουν στη Δυτική πλευρά της Θεσσαλονίκης.