Δήμοι - ΠεριφέρειεςΘέμα

Δ. Χαλκηδόνος: Τα μέτρα της Τροχαίας λόγω του Axios Running Festival της Κυριακής 18/5

Τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που θα ισχύσουν από το πρωί της Κυριακής στο Δήμο Χαλκηδόνος ανακοίνωσε η Τροχαία. Τα μέτρα της Τροχαίας αφορούν κλείσιμο δρόμων από τις 07:30, καθώς και απαγόρευση στάθμευσης σε δρόμους των Κουφαλίων, του Αγίου Αθανασίου, της Γέφυρας και του Προχώματος από τις 06:30.

Αναλυτικά η ανακοίνωση με τα μέτρα της Τροχαίας:

Ανακοινώνεται ότι, την Κυριακή (18-05-2025) λόγω διεξαγωγής του 3ος AXIOS RUNNING FESTIVAL θα εφαρμοστούν οι ακόλουθες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:

ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ-ΣΤΑΣΗΣ-ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ ΟΧΗΜΑΤΩΝ

Από ώρα 07.30 της Κυριακής (18-05-2025), δεν θα επιτρέπεται η κυκλοφορία, στάση και στάθμευση των οχημάτων στις εξής οδούς:

  • Π.Ε.Ο. Θεσσαλονίκης-Ευζώνων από την είσοδο του οικισμού Γέφυρας έως τον οικισμό Προχώματος και στα δύο (2) ρεύματα κυκλοφορίας,
  • Παράπλευρη της Ε.Ο. 2 (Θεσσαλονίκης-Εδέσσης) από το ύψος του οικισμού Αγίου Αθανασίου έως τη διασταύρωση της Λεωφόρου Αθηνών με την οδό Χαριλάου Τρικούπη και στα δύο (2) ρεύματα κυκλοφορίας,
  • Στο τμήμα της δημοτικής οδού από την διασταύρωση της Λεωφόρου Αθηνών με την Χαριλάου Τρικούπη έως την συμβολή της προέκτασης Λεωφόρου Αθηνών με την Παλαιά Επαρχιακή Οδό Θεσσαλονίκης-Ευζώνων και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας
  • Επαρχιακή Οδό Κουφαλίων-Προχώματος μέχρι το ύψος της συμβολής της με την Π.Ε.Ο. Θεσσαλονίκης-Ευζώνων (Είσοδος Προχώματος) και στα δύο (2) ρεύματα κυκλοφορίας.

Απαγορεύεται από ώρα 06:30 η στάθμευση όλων των οχημάτων κατά μήκος της διαδρομής του Αγώνα Δρόμου σε οδούς εντός των Δ.Δ. Κουφαλίων, Αγίου Αθανασίου, Γέφυρας & Προχώματος.

Οι περιορισμοί στην κυκλοφορία και στάση των οχημάτων θα εφαρμόζονται σταδιακά και ανάλογα με το σημείο κίνησης των δρομέων.

Παρακαλούνται οι οδηγοί να απομακρύνουν εγκαίρως τα οχήματά τους από τα δρομολόγια κίνησης των δρομέων, να συμμορφώνονται προς τις υποδείξεις των τροχονόμων που θα καλύπτουν όλη τη διαδρομή και να επιλέγουν έγκαιρα εναλλακτικές διαδρομές προς αποφυγή δημιουργίας κυκλοφοριακών συμφορήσεων.

Ζητούμε την κατανόηση και τη συνεργασία των πολιτών.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *