ΕλλάδαΘέμα

Χαλκηδόνα: Συνεχίζονται οι έρευνες για τον 34χρονο που σκότωσε τη μητέρα του

Συνεχίζονται για δεύτερη ημέρα οι έρευνες για τον εντοπισμό του 34χρονου ο οποίος φέρεται να σκότωσε την 71χρονη μητέρα του στη Χαλκηδόνα Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, έγινε έφοδος στο σπίτι του 34χρονου αλλά δεν ήταν κανείς εκεί.

Συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί έφτασαν στην εξιχνίαση καθώς ο 34χρονος είχε νοικιάσει το αυτοκίνητο στο όνομά του και έτσι βρήκαν το σπίτι του, με αποτέλεσμα  εκεί να εντοπιστεί ένα ιδιόχειρο σημείωμα στο οποίο ο 34χρονος ομολογούσε την πράξη του, όπως επίσης και ένα όπλο.

Σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή μίλησε και ένας φίλος του 34χρονου, ο οποίος τον χαρακτήρισε έναν πολύ ήσυχο και καλό χαρακτήρα.

«Είμαστε οικογενειακοί φίλοι και γνώριζα τόσο τον ίδιο όσο και τη μητέρα του. Ο ίδιος δεν έδειχνε να αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα. Η μητέρα του φαινόταν να έχει κάτι, αλλά δεν μπορώ να σας πω κάτι συγκεκριμένο», ανέφερε ο φίλος του στον ANT1.

Όπως είπε προσπάθησε να επικοινωνήσει μαζί του τις τελευταίες ημέρες, καθώς επρόκειτο να δουλέψουν και πάλι μαζί, στην δουλειά που είχε πάει πρόσφατα ο 34χρονος.

«Είναι ένα συνεσταλμένο και ήσυχο παιδί», είπε για τον φερόμενο ως δράστη.

«Γιατί σκότωσα τη μητέρα μου»

Σύμφωνα με πληροφορίες, σε ιδιόχειρο σημείωμα που άφησε ο δράστης μνημονεύει τα αίτια της επίθεσης προς τη μητέρα του και δηλώνει πως δεν ήθελε να της προκαλέσει ένα τόσο ισχυρό τραύμα.

Φαίνεται πως ο 34χρονος δεν είχε σκοπό να την πυροβολήσει θανάσιμα. Εξηγεί ωστόσο πως προχώρησε στην εγκληματική ενέργεια καθώς η 71χρονη αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα επίσης είχαν χάσει από τη ζωή στενά συγγενικά τους πρόσωπα.

Φόβοι για αυτοκτονία του δράστη

Οι αστυνομικοί αναλύοντας το σημείωμα αλλά και το προφίλ του δράστη, φοβούνται πως πιθανότατα ο ίδιος προβεί στην απονενοημένη πράξη. Σημειώνεται πως ο 34χρονος αναζητείται ακόμη.

Πηγή: GRTimes.gr

Google News icon Ακολουθήστε το DELTA PRESS στο Google News και ενημερωθείτε για όλα όσα συμβαίνουν στη Δυτική πλευρά της Θεσσαλονίκης.