Πολιτική

Ανακοίνωση Λαϊκής Συσπείρωσης για την δημοσκόπηση της DELTA press

Η παράταξη της Λαϊκής Συσπείρωσης του δήμου Δέλτα έκανε ανακοίνωση σχετικά με την δημοσκόπηση που παρουσίασε η DELTA press στο τελευταίο φύλλο της εφημερίδας. Η ανακοίνωση αναφέρει συγκεκριμένα:

“Η «δημοσκόπηση» που παρουσιάζει η delta press στην ηλεκτρονική και στην έντυπη μορφή της εγείρει ερωτήματα ως προς την αντικειμενικότητά της. Σε μία δημοσκόπηση που επιχειρεί να παρουσιάσει το πολιτικό σκηνικό στον Δήμο και τις διαθέσεις του λαού του δήμου μας απέναντι στις δημοτικές παρατάξεις, απουσιάζει η Λαϊκή Συσπείρωση. Απουσιάζει μία πολιτική δύναμη με δύο εκλεγμένους δημοτικούς συμβούλους, με μεγάλη ιστορική παράδοση στην περιοχή, με έντονη παρουσία και πολιτική δραστηριότητα.

Αναρωτιόμαστε, λοιπόν, εάν με αυτό τον τρόπο επιχειρείται η χειραγώγηση των διαθέσεων και της βούλησης του λαού του Δήμου μας, σε μία περίοδο ουσιαστικά προεκλογική, καθώς ζεσταίνονται οι μηχανές για τις εκλογές του Οκτωβρίου του 2023.

Εμείς θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ, δίπλα στους εργαζόμενους και στα λαϊκά στρώματα του Δήμου μας, να αναδεικνύουμε τα λαϊκά προβλήματα, να διεκδικούμε λύσεις προς όφελος του λαού, όσο και αν αυτό δεν αρέσει σε κάποιους γιατί τους «χαλάει την σούπα»”.

Google News icon Ακολουθήστε το DELTA PRESS στο Google News και ενημερωθείτε για όλα όσα συμβαίνουν στη Δυτική πλευρά της Θεσσαλονίκης.