ΘέμαΤοπικά

Αυτοψία Μπισμπινά στις εργασίες για τη μεταφορά νερού στον Αξιό (vid)

Την εξέλιξη των εργασιών για τη μεταφορά νερού από τη Χαλάστρα προς τον Αξιό θέλησε να δει ιδίοις όμμασι η δήμαρχος Δέλτα, Γερακίνα Μπισμπινά, συνοδευόμενη από τον πρόεδρο της ΔΕΥΑΔΔ και του Δημοτικού Συμβουλίου, Σπύρο Σταματάκη.

«Σήμερα επισκέφτηκα την περιοχή των εργασιών για το ζωτικής σημασίας έργο της ΔΕΥΑΔΔ, το οποίο αφορά τη μεταφορά νερού από τη Χαλάστρα προς τον Αξιό», ανέφερε σε σχετική ανάρτησή της η κα Μπισμπινά και πρόσθεσε:

«Είναι ένα έργο που όχι μόνο θα εξασφαλίσει τη βιώσιμη διαχείριση του νερού στην περιοχή μας αλλά θα συμβάλει και στην εξασφάλιση υψηλής ποιότητας πόσιμου νερού για όλους τους δημότες.

Η σημασία του είναι καθοριστική, καθώς θα διασφαλίσει την αδιάλειπτη προμήθεια νερού, προάγοντας την ευημερία της περιοχής μας.

Θέλω να εκφράσω τις ευχαριστίες μου προς τον πρόεδρο και τους εργαζόμενους της ΔΕΥΑΔΔ για την συμβολή τους και την προσήλωση σε αυτό το καίριας σημασίας έργο για την περιοχή μας».

Δείτε το σχετικό video που ανέβηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:

Δείτε ακόμη:
Η ΔΕΥΑΔΔ των έργων

Google News icon Ακολουθήστε το DELTA PRESS στο Google News και ενημερωθείτε για όλα όσα συμβαίνουν στη Δυτική πλευρά της Θεσσαλονίκης.