ΕλλάδαΘέμα

Έξι ανήλικοι επιτέθηκαν με μεταλλικό σωλήνα σε αγόρι και κορίτσι στην Πολίχνη

Έξι ανήλικοι συνελήφθησαν από την Αστυνομία, με την κατηγορία ότι επιτέθηκαν σε αγόρι και κορίτσι στην Πολίχνη το βράδυ της Κυριακής 22/9.

Σύμφωνα με την αστυνομική έρευνα, οι έξι ανήλικοι επιτέθηκαν με μεταλλικό αντικείμενο (σωλήνα) στο αγόρι, ενώ άσκησαν σωματική βία και σε βάρος της κοπέλας.

Μάλιστα, στην κατοχή ενός εκ των συλληφθέντων βρέθηκε και ένας αναδιπλούμενος σουγιάς.

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ αναφέρει τα εξής:

Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης συνέλαβαν έξι (6) ανήλικους ημεδαπούς, σε βάρος των οποίων σχημάτισαν δικογραφία για σωματική βλάβη αδυνάμων ατόμων.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, βραδινές ώρες της 22-09-2024 στην περιοχή της Πολίχνης, οι ανωτέρω προσέγγισαν δύο ανήλικους (αγόρι – κορίτσι) και ένας εκ των συλληφθέντων επιτέθηκε με μεταλλικό αντικείμενο στο αγόρι, ενώ οι έτεροι ανήλικοι άσκησαν σωματική βία σε βάρος της κοπέλας.

Συνολικά κατασχέθηκαν ένας αναδιπλούμενος σουγιάς, ο οποίος βρέθηκε στην κατοχή του ενός συλληφθέντα, καθώς και το μεταλλικό αντικείμενο (σωλήνας) που χρησιμοποιήθηκε στην επίθεση, το οποίο βρέθηκε στον τόπο του συμβάντος.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Google News icon Ακολουθήστε το DELTA PRESS στο Google News και ενημερωθείτε για όλα όσα συμβαίνουν στη Δυτική πλευρά της Θεσσαλονίκης.