Μία σύλληψη, δύο προσαγωγές σε οικισμό στα Διαβατά
Μία σύλληψη, δύο προσαγωγές και δεκάδες πρόστιμα ήταν ο απολογισμός της νέας επιχείρησης της ΕΛΑΣ σε οικισμό στα Διαβατά το πρωί της Τρίτης 8/7. Συνολικά ελέγχθηκαν 48 άτομα και 52 οχήματα. Προσήχθηκαν δύο άτομα, συνελήφθη ένα για πλαστογραφία, ενώ βεβαιώθηκαν 22 παραβάσεις του ΚΟΚ και ακινητοποιήθηκαν 15 οχήματα.
Αναλυτικά όσα αναφέρει η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ για την επιχείρηση στα Διαβατά:
Στο πλαίσιο υλοποίησης επιχειρησιακού σχεδιασμού της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης για την πρόληψη – αντιμετώπιση της εγκληματικότητας και την εδραίωση αισθήματος ασφάλειας των πολιτών, πρωινές ώρες χθες (08-07-2025), πραγματοποιήθηκε συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση σε οικισμό των Διαβατών.
Αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Ωραιοκάστρου, με τη συνδρομή Αστυνομικών των Διευθύνσεων Αστυνομίας, Άμεσης Δράσης, Αλλοδαπών, Τροχαίας και Αστυνομικών Επιχειρήσεων Θεσσαλονίκης, έλεγξαν συνολικά:
- (48) άτομα και
- (52) οχήματα.
Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης:
- Προσήχθησαν (2) άτομα,
- Συνελήφθη (1) άτομο για πλαστογραφία,
- Βεβαιώθηκαν (22) παραβάσεις του Κ.Ο.Κ. και
- Ακινητοποιήθηκαν (15) οχήματα.
Παρόμοιες δράσεις θα συνεχιστούν και σε άλλες περιοχές του Νομού.