Θύμα κλοπής έπεσε η πρόεδρος της Ομοσπονδίας Εμπορίου Παραγωγικότητας και Επιχειρηματικότητας Κεντρικής-Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης (ΟΕΠΕΚΑΜΘ) και γνωστή επιχειρηματίας της Θέρμης Μπλιούμη Φανή.
Συγκεκριμένα, άγνωστοι προς το παρόν, το πρωί της Δευτέρας 17/3 έκλεψαν το εικονιζόμενο όχημα μάρκας TOYOTA CHR από χώρο υπαίθριας στάθμευσης στο κέντρο της Καλαμαριάς.
Το όχημα διέθετε σύστημα εντοπισμού GPS, όμως οι δράστες φαίνεται να ήταν καλά διαβασμένοι, αφού μπόρεσαν να αντικαταστήσουν τη συσκευή με δική τους και να πετάξουν λίγο παρακάτω το μόνο βοήθημα που θα μπορούσε άμεσα να τους εντοπίσει.
Μετά από την καταγγελία της παθούσας στην Άμεση Δράση διεξάγονται έρευνες για τον εντοπισμό του οχήματος, ενώ από κάμερες της περιοχής γίνεται προσπάθεια για την εξακρίβωση του αριθμού των δραστών και την κατεύθυνση διαφυγής. Τις τελευταίες δε ώρες, η προσοχή έχει επικεντρωθεί σε συγκεκριμένη περιοχή με την ελπίδα να βρεθεί σύντομα το αυτοκίνητο.
Στοιχεία οχήματος:
Περιοχή κλοπής: Καλαμαριά
Τύπος: SUV
Μαρκα: ΤΟΥΟΤΑ
Μοντέλο: CHR
Χρώμα: Λευκό
Αρ.Κυκλ. KON-8457