Ένας 23χρονος συνελήφθη τα ξημερώματα της Δευτέρας 4/5 στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Νέων Μουδανιών, καθώς εντοπίστηκε να οδηγεί με 178 χλμ/ώρα, ενώ το όριο ταχύτητας στο σημείο είναι σχεδόν το μισό (90 χλμ/ώρα).
Τα ξημερώματα συνελήφθη, επίσης, ένας 25χρονος, επειδή ως προσωρινά υπεύθυνος καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, επέτρεψε την κατανάλωση αλκοολούχου ποτού σε 16χρονο. Ο τελευταίος μέθυσε και διακομίστηκε σε νοσοκομείο της πόλης για ιατροφαρμακευτική περίθαλψη.
Νωρίτερα, το απόγευμα της Κυριακής 3/5, αστυνομικοί συνέλαβαν έναν ακόμη 25χρονο, ο οποίος μαζί με άλλο ένα άτομο, τα ξημερώματα του Σαββάτου 2/5 είχαν επιτεθεί σε 20χρονο, έπεται από τροχαίο ατύχημα με υλικές ζημιές.
