Το πτυχίο του από το Τμήμα Μηχανικών Χωροταξίας και Ανάπτυξης της Πολυτεχνικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης παρέλαβε ο δήμαρχος Κορδελιού – Ευόσμου, Λευτέρης Αλεξανδρίδης.
Ο δήμαρχος είχε αποφασίσει να συμμετάσχει στις Πανελλαδικές το 2021 και μάλιστα είχε εισαχθεί πρώτος στη σχολή της επιλογής του, καθώς πίστευε πως οι γνώσεις που θα αποκτούσε θα αποτελούσαν σημαντικό εφόδιο για τη διοίκηση του δεύτερου μεγαλύτερου δήμου της Βόρειας Ελλάδος.
Παράλληλα, με τις υποχρεώσεις του στο «τιμόνι» του Δήμου Κορδελιού – Ευόσμου, ο Λευτέρης Αλεξανδρίδης κατάφερε να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της σχολής και να ολοκληρώσει με επιτυχία αυτόν τον κύκλο σπουδών.
Το «παρών» στην ορκωμοσία, που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 22/7 στην αίθουσα τελετών του ΑΠΘ, έδωσε και ο Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως, κ.κ. Βαρνάβας, ο οποίος συνεχάρη όλους τους αποφοιτήσαντες, κάνοντας ιδιαίτερη μνεία τον κ. Αλεξανδρίδη.
