Site icon DELTA PRESS

Εργασίες στη γέφυρα Αξιού από την Παρασκευή 23/5

Εργασίες στη γέφυρα Αξιού από την Παρασκευή 23/5

Εργασίες αντικατάστασης αρμών συστολής-διαστολής στην Εθνική Οδό 2 Θεσσαλονίκης – Έδεσσας στη γέφυρα Αξιού θα πραγματοποιήσει η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από την Παρασκευή 23 Μαΐου έως και την Παρασκευή 30  Μαΐου 2025  από τις 07.00 π.μ. έως τη δύση του ηλίου, ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.

Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Θεσσαλονίκη και στις δύο λωρίδες κυκλοφορίας, με αποκλεισμό μίας μόνο λωρίδας κυκλοφορίας ανά ημέρα.

Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με το Τμήμα Τροχαίας Χαλκηδόνας ώστε να υπάρξουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας κατά τη διάρκεια των εργασιών.                                              

Ακολουθήστε το DELTA PRESS στο Google News και ενημερωθείτε για όλα όσα συμβαίνουν στη Δυτική πλευρά της Θεσσαλονίκης.
Exit mobile version