Site icon DELTA PRESS

Δύο προσαγωγές και δεκάδες πρόστιμα σε οικισμό στα Διαβατά

Δύο προσαγωγές και δεκάδες πρόστιμα σε οικισμό στα Διαβατά

Σε δύο προσαγωγές προχώρησε η ΕΛΑΣ κατά τη διάρκεια μίας ακόμη συντονισμένης επιχείρησης σε οικισμό στα Διαβατά το πρωί της Τετάρτης 6/5. Συνολικά ελέγχθηκαν 97 άτομα και 92 οχήματα. Βεβαιώθηκαν πρόστιμα για 48 παραβάσεις του ΚΟΚ και ακινητοποιήθηκαν 16 οχήματα.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ:

Στο πλαίσιο υλοποίησης επιχειρησιακού σχεδιασμού της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης για την πρόληψη – αντιμετώπιση της εγκληματικότητας και την εδραίωση αισθήματος ασφάλειας των πολιτών, πρωινές ώρες χθες (06-05-2026), πραγματοποιήθηκε συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση σε οικισμό των Διαβατών.

Αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Δέλτα, με τη συνδρομή προσωπικού των Διευθύνσεων Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων, Αστυνομίας, Αλλοδαπών, Τροχαίας, και Αστυνομικών Επιχειρήσεων Θεσσαλονίκης, έλεγξαν συνολικά:

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης:

Παρόμοιες δράσεις θα συνεχιστούν και σε άλλες περιοχές του Νομού.

Ακολουθήστε το DELTA PRESS στο Google News και ενημερωθείτε για όλα όσα συμβαίνουν στη Δυτική πλευρά της Θεσσαλονίκης.
Exit mobile version