Site icon DELTA PRESS

Απογευματινές – βραδινές εργασίες στην Π.Ε.Ο. 65 Θεσσαλονίκης – Κιλκίς (από κόμβο Διαβατών) και στην Ε.Ο.16 Θεσσαλονίκης- Πολυγύρου

Απογευματινές - βραδινές εργασίες στην Π.Ε.Ο. 65 Θεσσαλονίκης - Κιλκίς (από κόμβο Διαβατών) και στην Ε.Ο.16 Θεσσαλονίκης- Πολυγύρου

Εργασίες διαγράμμισης θα πραγματοποιήσει η Υποδιεύθυνση Τεχνικών Έργων της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από την Τρίτη 29 Ιουλίου έως και την Παρασκευή 1η Αυγούστου 2025, από τις 4.00 το απόγευμα έως τις 06.00 το πρωί, ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες στα εξής οδικά τμήματα:

1) Στην Παλιά Εθνική Οδό 65 Θεσσαλονίκης- Κιλκίς (Κόμβος Διαβατών- Κόμβος Νέας Σάντας έως τα όρια του Νομού Κιλκίς)

2) Στην Εθνική Οδό 16 Θεσσαλονίκης- Πολυγύρου (Πολύγυρος- Ιερισσός έως τα όρια του Νομού Χαλκιδικής)

          Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με την Υποδιεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης, το Τμήμα Τροχαίας Χαλκηδόνας και το Τμήμα Τροχαίας Θέρμης ώστε να υπάρξουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.

Ακολουθήστε το DELTA PRESS στο Google News και ενημερωθείτε για όλα όσα συμβαίνουν στη Δυτική πλευρά της Θεσσαλονίκης.
Exit mobile version